Vanaf september 2018 is de VOF die ik op de raadhuisstraat 48 al 20 jaar draai ontbonden en heb ik besloten het restaurant alleen verder te zetten. Het Italiaans restaurant ‘Il Fornaretto’ (vroeger ‘Den Dieje’) moest dringend iets anders worden en wat past er nu beter bij mij (als Belgische) een Belgisch restaurant ( in hartje Roosendaal genieten van een Vlaamse keuken).

Een nieuwe uitdaging, een nieuw concept en dus ook een nieuwe kok die dit helemaal ziet zitten…

Toen Sem Theuns in september 2019 van mijn nieuwe project hoorde was hij helemaal mee….

In oktober 2019 hebben we de tent 5 weken gesloten voor verbouwingswerken ed…

Op 08 november 2019 opende ‘Zuyderburen’ zijn deuren en vanaf die dag een mooi succes.

 

Jammer dat Covid-19 roet in het eten strooit en we onherroepelijk op zondag 15 maart om zes uur de deuren moesten sluiten.

Na twee weken volledige sluiting hebben we besloten onze Belgische specialiteiten aan huis te gaan bezorgen. Een horeca ondernemer kan nu eenmaal niet stil zitten en Sem al helemaal niet…

We hebben een bezorgkaart opgesteld, deze brengen we regelmatig met veranderingen naar buiten via fb en op onze site www.zuyderburen.nl Ook via www.thuisbezorgd.nl kan er bij ons besteld worden.

De bestellingen komen binnen en dan is het fijn dat je later op je facebook-account berichten met foto’s krijgt van mensen die THUIS enorm genieten van een maaltijd van Zuyderburen.

Dat we snel weer open mogen, want ik mis mijn gasten en het uitschenken van een glaasje wijn voor hun.

Werkzaam in een restaurant met de stoelen op de tafels blijft raar maar we doen ons best en hopelijk blijven we op de kaart….

In ieder geval veel dank aan onze bestellers voor afhaal of bezorging, voor iedereen en zeker de collega’s in de horeca heel veel sterkte en dank aan de zorg die we allen erg nodig hebben. Dat we snel verlost mogen zijn van deze rare tijd en snel weer aan de slag mogen.

 

MET Z’N ALLEN STERK

 

Liefs, groet,

Denise Peeters, Sem Theuns en

Team Zuyderburen

Check ons aanbod

Raadhuisstraat 48

4701 PV Roosendaal

HorecaRoosendaal is een initiatief van Eyedetail met als doel horeca ondernemers extra in zicht te brengen. Voor elke horeca onderming die haar concept heeft moeten aanpassen is deelname aan dit platform geheel kosteloos. Stuur ons hier een berichtje als je mee wilt doen!