Bagels & Beans is er (ook nu) voor jou! Zoals vertrouwd, maar in aangepaste vorm. Om liefhebbers van bagels en koffie in deze tijd toch te kunnen bedienen heeft Bagels & Beans de digitale deuren van de bestelwebsite geopend: bestel.bagelsbeans.nl. Veiligheid staat voorop: je bestelt en betaalt veilig online of contactloos bij de vestiging, het afhalen gebeurt volgens richtlijnen en op veilige 1,5 meter afstand.

 

Daarnaast hebben we onze zaak omgetoverd tot een afhaalloket voor je dagelijkse dosis bagels, koffie en geluk! Op veilige afstand brengen we je in de bagelsferen! We blijven de bagelliefde met je delen door je bestelling met zorg klaar te maken en je online te bedienen met muziek, recepten en natuurlijk veel bagels en koffie. Wil je jouw favoriete vestiging steunen? Bestel een stempelkaart voor 10 geluksmomentjes via de webshop.

Check ons aanbod

Roselaar 39A

4701 BB Roosendaal

HorecaRoosendaal is een initiatief van Eyedetail met als doel horeca ondernemers extra in zicht te brengen. Voor elke horeca onderming die haar concept heeft moeten aanpassen is deelname aan dit platform geheel kosteloos. Stuur ons hier een berichtje als je mee wilt doen!